okan-universitesi_20170623130347.jpg

HAKKIMIZDA

İSTANBUL OKAN ÜNİVERSİTESİ SÜREKLİ EĞİTİM MERKEZİ

İstanbul Okan Üniversitesi Sürekli Eğitim Merkezi: Bilgi ve Yenilikte Öncü

Üniversitemizin Sürekli Eğitim Merkezi, eğitimde kalite standartlarını yükseltmek ve bireylerin potansiyelini en üst düzeye çıkarmak amacıyla kurulmuştur. Merkezimiz, çağın gereksinimlerine uygun, yenilikçi ve uygulamaya dayalı eğitim programlarıyla öne çıkar.

Her bir programımız, sektör liderleri, deneyimli akademisyenler ve uzman profesyoneller tarafından tasarlanır. Bu sayede katılımcılar, güncel bilgilerle donanmış, sektörde öne çıkan becerilere sahip bireyler olarak mezun olurlar. Sürekli Eğitim Merkezi olarak, öğrencilerimize sadece bir diploma değil, aynı zamanda rekabet avantajı sağlayacak pratik deneyimler sunuyoruz.

Esnek program seçenekleri ve çeşitli öğrenme materyalleri ile her öğrencinin ihtiyaçlarına uygun çözümler sunuyoruz. Online eğitim imkanlarıyla sınırları aşan bir öğrenme deneyimi sunarak, öğrencilerimizin kendi hızlarında ve uygun zamanlarda öğrenmelerine olanak tanıyoruz.

Üniversitemizin Sürekli Eğitim Merkezi, topluma değer katma misyonunu taşır ve sürekli öğrenme kültürünü destekler. Bizimle birlikte bilgiye açık bir topluluğun parçası olarak, kariyer hedeflerinize ulaşmak için gerekli olan bilgi ve becerilere sahip olabilirsiniz.

okan-universitesi_20170623130347.jpg