okan-universitesi_20170623130347.jpg

Ä°STANBUL OKAN ÜNÄ°VERSÄ°TESÄ° SÜREKLÄ° EĞİTÄ°M MERKEZÄ°

Ä°stanbul Okan Üniversitesi Sürekli EÄŸitim Merkezi: Bilgi ve Yenilikte Öncü

​

Üniversitemizin Sürekli EÄŸitim Merkezi, eÄŸitimde kalite standartlarını yükseltmek ve bireylerin potansiyelini en üst düzeye çıkarmak amacıyla kurulmuÅŸtur. Merkezimiz, çağın gereksinimlerine uygun, yenilikçi ve uygulamaya dayalı eÄŸitim programlarıyla öne çıkar.

​

Her bir programımız, sektör liderleri, deneyimli akademisyenler ve uzman profesyoneller tarafından tasarlanır. Bu sayede katılımcılar, güncel bilgilerle donanmış, sektörde öne çıkan becerilere sahip bireyler olarak mezun olurlar. Sürekli EÄŸitim Merkezi olarak, öÄŸrencilerimize sadece bir diploma deÄŸil, aynı zamanda rekabet avantajı saÄŸlayacak pratik deneyimler sunuyoruz.

​

Esnek program seçenekleri ve çeÅŸitli öÄŸrenme materyalleri ile her öÄŸrencinin ihtiyaçlarına uygun çözümler sunuyoruz. Online eÄŸitim imkanlarıyla sınırları aÅŸan bir öÄŸrenme deneyimi sunarak, öÄŸrencilerimizin kendi hızlarında ve uygun zamanlarda öÄŸrenmelerine olanak tanıyoruz.

​

Üniversitemizin Sürekli EÄŸitim Merkezi, topluma deÄŸer katma misyonunu taşır ve sürekli öÄŸrenme kültürünü destekler. Bizimle birlikte bilgiye açık bir topluluÄŸun parçası olarak, kariyer hedeflerinize ulaÅŸmak için gerekli olan bilgi ve becerilere sahip olabilirsiniz.

okan-universitesi_20170623130347.jpg